خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

ولایتی: سکوت نهادهای به اصطلاح حقوق بشری، زمینه‌ساز کشتار علنی در عربستان

ولایتی: سکوت نهادهای به اصطلاح حقوق بشری، زمینه‌ساز کشتار علنی در عربستان دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی طی پیامی درباره جنایت آل‌سعود در پی اعدام ۸۱ نفر در عربستان سعودی تصریح کرد: سکوت نهادهای به اصطلاح حقوق بشری، زمینه ساز جنایت روزافزون از جمله کشتار علنی در عربستان است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای، جنایت اعدام 81 نفر از مردم مظلوم، مسلمان و از جمله نوجوانان شیعه در عربستان را محکوم کرد.

 

وی افزود: این اقدام و کشتار علنی، چهره دولتمردان سعودی را بیش از پیش نمایان می‌کند و بی‌تردید چنین جنایت ننگینی در تاریخ ثبت خواهد شد و آمران و عاملان آن علیرغم ادعای دفاع از حقوق بشر، در برابر آزادی‌خواهان و حق‌طلبان جهان محکوم هستند و این اعمال ننگین شاهد دیگری بر تبلیغات غیر واقعی و دروغین آنان خواهد بود.

 

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در بخش دیگری از این بیانیه با توجه به سکوت مجامع بین المللی و نهاد‌های به اصطلاح حقوق بشری در قبال این اقدام و دیگر جنایات گسترده و ظلمی که بر ملت‌های مسلمان منطقه از جمله سوریه، فلسطین، لبنان، یمن، افغانستان، عراق و ... می‌شود، افزود: علیرغم همه این جنایات که با هدایت، حمایت و زمینه‌سازی استکبار و توطئه‌گران برای تضعیف کشور‌های اسلامی در منطقه شکل می‌گیرد و به اذعان و اعتراف چندین‌باره و صریح برخی دولتمردان غربی از جمله آمریکا و همچنین کشور‌های حامی و مرتجع منطقه که پدیدآورندگان گروه‌های تروریستی و افراطی مانند داعش در منطقه بوده و هستند، سکوت نهاد‌های بین المللی و به اصطلاح حقوق بشری، بسترساز تعدی، تعرض و جنایات روزافزون از جمله کشتار علنی در عربستان می‌باشد و باید به شدت محکوم گردد.

 

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در پایان ضمن محکوم نمودن این جنایت، اتحاد مسلمانان و جهان اسلام برای مقابله با این اقدامات ضد بشری را خواستار شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار